Sta Sadrzi Mastermind Program?

Ovdje mozete vidjeti sta je to sto nas Mastermind cini posebnim u svijetu e-Commerce edukacije i izuzetno dobre i organizovane podrske!

Organizovan Sadrzaj Tema U Discord Sobama

 
Nasa DISCORD zajednica ce ti pomoci da pronadjes temu koja te zanima a da pritom ne gubis vrijeme i zivce. Sve Amazon teme su organizovane u posebnim discord sobama u kojima mozes pronaci sve teme koje smo prosli cak vise od godinu dana.

Sta ako imas pitanje?

Ne brini, ispod svake teme mozes ostaviti pitanje na koje ces dobiti odgovor, tako sto izaberes sobu cija tema te zanima, na primjer "KEYWOORDS i tu ces naci sve bitne savjete koji ce ti pomoci da unaprijedis tvoje Amazon strategije.

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed. Mauris pellentesque eget lorem malesuada wisi nec, nullam mus. Mauris vel mauris. Orci fusce ipsum faucibus scelerisque.

Podrska u VIP Facebook grupama

 

Mjesto koje ce vam pomoci da ne propustite vazne diskusije, chatove sa nasim dragim studentima kao i sva vazna obavestenja, dogadjaje, Amazon FBA vijesti iz svijeta prodavaca koje ce vas spremiti na vrijeme kako bi ste ostali u toku sa najbitnijim desavanjima iz svijeta Private Label biznisa.Mjesto koje ce vam pomoci da ne propustite vazne diskusije, chatove sa nasim dragim studentima kao i sva vazna obavestenja, dogadjaje, Amazon FBA vijesti iz svijeta prodavaca koje ce vas spremiti na vrijeme kako bi ste ostali u toku sa najbitnijim desavanjima iz svijeta Private Label biznisa.

"Robin Hood" Izazov Odgovornosti

Robin Hood Izazov je nas mini master mind program u kom imamo za cilj da sastavimo nase clanove na osnovu razlicitih profesija i iskustava u Private Label biznisu, u privatnim mini mastermind grupama, sa ciljem povecanja produktivnosti, odgovornosti prema clanovima, razmjenom iskustava shodno licnom nivou dostignuca u svim sferama zivota koje su korisne za clanove njihove mini grupe. Ovaj program ubrzava i poboljsava rezultate clanova koji su pocetnici i drzi ih odgovornim prema svojim drugarima, koji su na istom putu ka uspjehu u Private Label biznisu!

Specijalni ZOOM pozivi sa Expertima

Nas tim daje sve od sebe da za nase studente spremni najbolju podrsku i alatke koje su pokazali najbolje rezultate u praksi i zelimo da pruzimo vise nego sto to nasi studenti ocekuju od nas! PRIDRUZI SE SADA!

Jammie Paros

Dzejmi provodi dane u zajednici dajuci gdje god moze, takodje ponovo osmisljavajucci procese Amazonovog lanca snabdjevanja kroz razlicite softverske poduhvate.

Yoni Mazor

Amazon naknade su jedan od najteÅžih sporova sa Amazonom. U svom predavanju pomaze nasim Amazon FBA studentima da izvuku sto vise svog novca preko Amazon naknade.

 

Anthony Confrancesco

Postao je dobro poznat i postovan zbog svoje nevjerovatne sposobnosti da prenese slozene ideje na lak za razumijevanje i harizmatican nacin.

Sve Sto Potrebno Za Tvoj Uspjeh!

Nas tim daje sve od sebe da za nase studente spremni najbolju podrsku i alatke koje su pokazali najbolje rezultate u praksi i zelimo da pruzimo vise nego sto to nasi studenti ocekuju od nas! PRIDRUZI SE SADA!