$9.95 USD

PDF Knjiga "Zatvaranje" 7 Nivoa prodaje - Radule Vucetic

Sta je mocnije od citanja uma drugog?

Uticati i ubjedjivati znaci prodati, a prodati je ljudski.

U poslu i zivotu postoji samo jedan nacin za zaradu, a to je prodaja. Ili prodajete svoje vrijeme ili prodajete nesto drugo. Umjetnost prodaje uvijek je bila moc i uvijek ce biti kljucna za postizanje neogranicenih prihoda u poslu i zivotu.

Prirodni prodavaci imaju dvije zajednicke stvari:

  1. Slijede prirodni okvir za prezentaciju prodaje
  2. Svi zvuce nevjerovatno

Odlican prodavac je spoj mehanike i prezentacije koji stvara i logican i emotivan argument za prodaju.

"Zatvaranje" prikazuje okvir, mehaniku i prezentaciju ljudskog uma kako biste mogli efektivno uticati i ubijediti svakoga bez obzira na nivo vaseg iskustva. Zatvaranje pruza novu perspektivu o tome kako otvoriti prodaju, predstaviti vrijednost i zatvoriti prodaju koristeci provjerene metode koje su uspjele u svim industrijama. Neke tehnike u ovoj knjizi nikada ranije nisu vidjene, i toliko su mocne da bi se mogle koristiti za ogromno dobro ili zlo ako bi ih koristile pogresne ruke.

S velikom snagom koju nosi ova knjiga dolazi i velika odgovornost. Oni koji nauce tehnike u ovoj knjizi moraju se svjesno potruditi da snagu ove knjige koriste za dobro, a ne za zlo. Moc koju cete posjedovati ucenjem tehnika u ovoj knjizi je znacajna i morate se odluciti za koiscenje ove moci na pozitivan nacin. Neki su zloupotrebljavali takvu moc komunikacije u proslosti i to je upropastilo karijere i zvote, drugi su tu moc koristili na pozitivan nacin da bi sluzili dugima i postali multi-miilioneri u top procesu.

Snaga u "Zatvaranju" prodaje je neutralna, poput napunjenog pistolja, na vama je da odlucite kako zelite da je iskoristite.