Besplatan Kurs za Pocetnike

Kako Dominirati u Amazon FBA prodaji sa Shulex Voc ChatGPT u 2023?

Apr 06, 2023

 

U ovoj lekciji cete nauciti kako da koristite Helium 10 Review Insight koji ce vam pomoci da lakse analizirate recenzije konkurencije, zelje njihovih kupaca za unapredjenje proizvoda i ponude kao i kako koristiti besplatnu Google Chrome Shulex Vox extensiju koja vam moze pomoci da takodje analizirate recenzije, avatar kupaca i jos mnogo toga korisnog.

Chapter Lista: 00:00 Sta ce te uciti u ovoj lekciji? 00:23 Kako koristiti Helium 10 Review Insight za analizu recenzija konkurencije? 05:38 Kako koristiti Google Sheet za analizu recenzija? 11:13 Kako koristiti Shulex Vox Google Chrome extensiju za analizu recenzija konkurencije? 14:42 Kako koristiti Shulex Voc Web App za detaljniju analizu recenzija konkurencije? 22:43 Sta ste sve naucili?

★ Prijavi se u 2.0 Platinum FBA Mastermind ★ - (Limitiran broj Studenata!)

Ako ti zatreba moje mentorstvo i LIVE ZOOM podrska, prijavi se na ovaj najpopularniji mentorski program koji je napravio rezultate mojim studentima i klijentima! Link: https://bit.ly/3JYYDyG

► Amazon FBA Online Kurs - Ako ti zatreba moj Amazon FBA kurs BEZ mentorstva, prijavi se na popularan 1.0 Platinum FBA Amazon kurs koji ce ti pomoci da se spremis sam u kratkom roku na najvisem nivou :

Link: https://bit.ly/3lzxUiY

Zaprati me na Instagramu: https://bit.ly/3lGJN6C

Zaprati me na Tiktoku: https://bit.ly/3TCzFbz

► HELIUM 10 - Popusti! Link za popuste: https://bit.ly/3Bwr3L4

► JUNGLE SCOUT 50% za Jungle Scout WEB APP! -

LINK: https://bit.ly/2Z7X6fC

JS PAKET PONUDA ! https://bit.ly/2wC6v2H ★ AKTUELNO !!!★ __________________________________________________________________________________________________

Onaj ko bude u stanju da savlada Amazon biznis danas, bice u stanju da osvoji svako trziste na svakom kontintentu. Amazon raste iz dana u dan, naucite formulu ovog biznisa na vrijeme, primjenite je na svakom trzistu i ne brinite se za buducnost. U koliko su vam moji tutorijali pomogli da stvorite novu sliku o novim mogucnostima zarade na netu, lajkujte, sherujte i uzivajte!

Veliki pozdrav i hvala na podrsci! Radule www.slobodamz.com

Zelis biti dio naseg Mastermind programa? Klikni na link i saznaj vise o nasem "2.0 Platinum Mastermind" Programu.

Saznaj Vise

Ostani u Toku sa Vijestima!

Prijavi se na nasu mail listu da dobijas poslednje vijesti iz svijeta Amazon FBA biznisa od naseg tima.
Ne brini, tvoje informacije su sigurne sa nama.

Mi licno ne volimo SPAM mailove. Mi nikada necemo prodavati tvoje informacije drugima, iz bilo kog razloga.