Besplatan Kurs za Pocetnike

Kako Pronaci Svoju Prvu Nisu Za Amazon FBA Prodaju? 2023

Apr 30, 2023

Prvo, hajde da definišemo šta je niša. Niša je određena kategorija proizvoda ili tržišni segment na koji se možete fokusirati. Kada je u pitanju prodaja na Amazon FBA, pronalaženje prave niše je ključno za vaš uspeh. Dakle, kako pronaći pravu nišu? Evo nekoliko koraka koje treba pratiti.

 

Korak 1: Identifikujte svoja interesovanja i strasti

Za šta ste strastveni? Koji su tvoji hobiji i zanimanja_ Ovo je odlično mesto za početak kada tražite nišu. Na primer, ako volite fitnes i zdravu ishranu, možete se usredsrediti na prodaju suplemenata ili opreme za fitnes.

 

Korak 2: Istražite potražnju na tržištu i konkurenciju

Nakon što ste identifikovali svoja interesovanja i strasti, potrebno je da istražite potražnju na tržištu i konkurenciju. Pogledajte najprodavanije proizvode u svojoj niši i vidite da li ima prostora za ulazak na tržište. Ne želite da uđete na tržište koje je već zasićeno konkurencijom.

 

Korak 3: Identifikujte profitabilne proizvode

Sledeći korak je da identifikujete profitabilne proizvode unutar vaše niše. Želite da tražite proizvode sa dobrom maržom profita i niskom konkurencijom. Koristite alate kao što su Jungle Scout ili Helium 10 da vam pomognu da identifikujete profitabilne proizvode.

 

Korak 4: Testirajte svoj proizvod

Pre nego što uložite u veliku količinu zaliha, važno je da testirate svoj proizvod. Ovo se može uraditi naručivanjem male količine i testiranjem na Amazonu. Ako se proizvod dobro prodaje, onda možete uložiti u veću količinu.

 

Korak 5: Izgradite svoj brend

Kada ste identifikovali svoju nišu i profitabilne proizvode, vreme je da izgradite svoj brend. Ovo uključuje kreiranje logotipa, dizajniranje vašeg pakovanja i kreiranje liste proizvoda. Uverite se da se vaš brend ističe i pruža vrednost vašim klijentima.

 

To je to za današnji video. Nadam se da su vam ove informacije bile korisne u pronalaženju vaše niše za prodaju na Amazon FBA. Ne zaboravite da lajkujete i pretplatite se na moj kanal za još ovakvih videa. Hvala na gledanju i vidimo se u sledećoj.

Zelis biti dio naseg Mastermind programa? Klikni na link i saznaj vise o nasem "2.0 Platinum Mastermind" Programu.

Saznaj Vise

Ostani u Toku sa Vijestima!

Prijavi se na nasu mail listu da dobijas poslednje vijesti iz svijeta Amazon FBA biznisa od naseg tima.
Ne brini, tvoje informacije su sigurne sa nama.

Mi licno ne volimo SPAM mailove. Mi nikada necemo prodavati tvoje informacije drugima, iz bilo kog razloga.